Nog geen spoor van dader moord Knokke

Het gerecht heeft nog steeds geen spoor van de verdachte van de moord op Sofie Muylle, de vrouw die zondag dood werd teruggevonden onder een terras op het strand van Knokke-Heist. De analyse van de camerabeelden lijkt te bevestigen wat haar vriend zegt, namelijk dat de vrouw 's nachts alleen is vertrokken uit een bar.

De bewakingsbeelden brengen de speurders geen stap verder in het moordonderzoek. Op sommige beelden is Sofie Muylle niet te zien, op andere beelden is ze alleen aan het stappen. Ze wordt schijnbaar niet achtervolgd, en haar vriend met wie ze die avond op stap was komt op geen enkel beeld voor.  Die vriend werd oorspronkelijk als verdachte ondervraagd. Hij liet vrijwillig zijn gsm inkijken en de politie heeft hem snel laten gaan.

Het lichaam werd zondag gevonden door wandelaars onder het terras van een brasserie ter hoogte van de Marie-Joséstraat. De hulpdiensten werden meteen verwittigd, maar alle hulp kwam te laat. Het parket tast voorlopig nog in het duister, vast staat wel dat de vrouw met geweld om het leven werd gebracht. 

Bekijk ook: