Huiszoeking in zaak vermoorde vrouw Geluwe

In het West-Vlaamse Geluwe is deze namiddag een huiszoekingen geweest in de Beselarestraat, niet ver van de plaats waar eind vorig jaar een vrouw vermoord en verkoold werd teruggevonden. Het parket laat weten dat de huiszoeking niet heeft geleid tot een doorbraak in de zaak.

Er was een ruime perimeter ingesteld en de aanwezigheid van de politie kaderde in de zoektocht naar de identiteit van de vrouw die eind vorig jaar verkoold werd teruggevonden in de buurt.

De vrouw is nog niet geïdentificeerd. Wat we wel weten is dat het gaat om een vrouw van het Aziatische type tussen 18 en 25 jaar oud. Ze is klein van gestalte en had enkele kenmerkende juwelen aan. Ze werd op 30 december 2016 gevonden langs een veldweg. Ook ons opsporingsprogramma FAROEK onderzocht de zaak.

De huiszoeking werden uitgevoerd in een woning waar in het verleden nog een vrouw uit Thailand zou hebben verbleven, niet ver van de plaats waar het slachtoffer werd aangetroffen. Niemand werd in verdenking gesteld of aangehouden naar aanleiding van de huiszoeking. Er is dus (nog) geen doorbraak in het dossier, laat het parket weten.

Lees ook: Wie kan jonge vrouw helpen identificeren?

Bekijk ook: