Dit zijn de populairste cadeaus van Sinterklaas

Mannen geven meer geld aan sinterklaascadeaus dan vrouwen. Dat blijkt uit cijfers van webwinkel bol.com. Maar welke cadeautjes geeft de Sint nu het vaakst? Dit zijn de populairste op het internet.

De kans dat kinderen op 6 december een bordspel in hun schoen vinden is erg groot. Bordspellen waren vorig jaar plots terug van nooit (ver) weggeweest en deze tendens zet zich ook deze eindejaarsperiode door.

De Slimste Mens is het bestverkochte spel, ook Escape Room doet het goed. Daarnaast is er ook het nieuwe album van K3, de VTech Kidizoom Action Cam 180 en Bumba Verstoppertje Spelen terug in de top 10 van bestverkochte spellen.

33 euro
Uit cijfers van bol.com blijkt dat mannen gemiddeld 7 euro meer besteden aan sinterklaaspakjes dan vrouwen. Vrouwen kopen méér cadeaus dan mannen, maar voor een lager totaalbedrag. De gemiddelde uitgave per sinterklaascadeau is dit jaar 33 euro. 

Limburgers krijgen duurste cadeaus
Limburgse kinderen moeten ontzettend braaf geweest zijn dit jaar. Limburgers besteden namelijk het hoogste bedrag per sinterklaascadeau en ook het hoogste bedrag per bestelling in totaal. Daarnaast kopen ze gemiddeld het meeste cadeaus in een bestelling. West-Vlamingen kopen het minste cadeaus per inwoner, Oost-Vlamingen besteden het laagste bedrag per bestelling en Antwerpenaren kopen gemiddeld de minst dure cadeaus.