Coolblue lanceert 'coolste kantoor'

Webwinkel Coolblue heeft in Berchem een nieuw Belgisch hoofdkantoor geopend. De Nederlandse retailer noemt het kantoor in Antwerpen het ‘coolste’ kantoor. Zo zijn er verschillende themaruimtes waaronder de frituur-en Sinksenfoorkamer. "Het stimuleert de creativiteit", klinkt het.

Vandaag opent de online retailer in het Antwerpse kantorencomplex Post X de deuren van het – naar eigen zeggen - "leukste kantoor van België". Het ingerichte kantoor telt negen opvallende vergaderruimtes. 

Zo heb je de frituurkamer, Sinksenfoor, De Dijk, Donkey Kong, Portal Room, Ardennen, Fotobooth, Holland en de Bond-kamer. De kamers zijn zodanig ingericht dat de werknemers zich onmiddellijk in het thema wanen. 

Eendjes vissen op Sinksenfoor
De Belgische Coolblue’ers kwamen zelf met ideeën voor de eigenzinnige en speelse vergaderkamers. “Het eindresultaat is een werkplek die creativiteit stimuleert”, zegt Matthias De Clercq, manager voor Coolblue België. “Zeg nu zelf: wie gaat niet spontaan glimlachen als hij kan vergaderen en eendjes vissen op de Sinksenfoor?”

Glimlach
“Met de unieke werkplekken willen we vooral iets terugdoen voor de werknemers omdat zij iedere dag een glimlach toveren op het gezicht van de klanten", klinkt het verder nog.