Samenvattingen JPL weer bij VTM

VTM mag de komende drie jaar opnieuw de samenvattingen van het eersteklassevoetbal in de Jupiler Pro League uitzenden. Dat is vanavond beslist. In het weekend van 25 juli is er al de eerste speeldag van de nieuwe competitie.

Zeer tevreden

MEDIALAAN, het moederbedrijf van VTM, laat weten dat het zeer tevreden is met de beslissing van de Pro League over de toewijzing van de open netrechten van de Jupiler Pro League aan VTM. Daardoor blijven de samenvattingen de komende drie jaar bij VTM onder Stadion-vlag.

“We hebben de afgelopen drie jaar sterk geïnvesteerd in Stadion en in voetbalverslaggeving in VTM NIEUWS, met groeiend succes tot gevolg", zegt Kris Hoflack, algemeen hoofdredacteur van VTM NIEUWS. "We zijn ontzettend blij dat we dit traject kunnen verderzetten en dat de kijkers duidelijkheid hebben dat ze opnieuw bij ons terecht kunnen voor het Belgische voetbal.”

"Volle goesting"

Ook Peter Denruyter, chef sport bij VTM NIEUWS, is tevreden. “Stadion wordt de komende drie jaar nog beter", zegt hij. "We gaan er met volle goesting keihard tegenaan om het nieuwe seizoen in te zetten, op 20 juli 2014 met de Supercup-match Anderlecht-Lokeren en vanaf 25 juli 2014 met de nieuwe competitie. Onze presentatoren Tom Coninx en Maarten Breckx en onze commentatoren Dirk Deferme en Jan Dewijngaert zijn er helemaal klaar voor.”