Klanten onthutst na fout bol.com

Op de verkoopsite bol.com konden klanten een speelhuis kopen aan - op het eerste gezicht - een spotprijs. Het ‘Little Tikes Speelhuis Picknick’ stond op de website te koop voor amper 6,99 euro. Heel wat mensen kochten dan ook snel het speelhuis, in de veronderstelling dat het allemaal wel klopte.

Een dag later kregen de klanten een mail waarin bol.com de verkoop voor het speelhuis annuleert. De echte prijs van het speelhuis bedraagt 285 euro en geen 6,99 euro. “Het klopt dat het artikel ‘Little Tikes Speelhuis Picknick’ tijdelijk voor een onjuiste prijs op onze website heeft gestaan”, reageert bol.com aan VTM NIEUWS.

“De prijs is inmiddels aangepast en de klanten die het artikel voor 6,99 euro hebben besteld, hebben wij op de hoogte gebracht dat de bestelling is geannuleerd.” Bol.com wil zich ook excuseren voor het ongemak. “Hoewel het vanwege het grote verschil in prijs voor veel mensen duidelijk moet zijn geweest dat het om vergissing ging, gaan we onze klanten toch iets aanbieden in de vorm van een tegoedbon”, aldus bol.com

Hieronder vindt u de mail van bol.com: