Aangevallen met knuppel vol nagels

In het Oost-Vlaamse Hamme is een 17-jarige Turkse jongen met een baseballknuppel vol nagels bijna dood geslagen. De politie heeft een verdachte opgepakt. De gewonde tiener heeft een zwaar hersenletsel en is hoogstwaarschijnlijk getekend voor het leven. Volgens vrienden en familie gaat het om een geval van zinloos geweld.

De 17-jarige jongen was afgelopen weekend met enkele vrienden onderweg naar huis, toen hij merkte dat zijn portemonnee in het park was vergeten. Terwijl hij terug ging, wachtten zijn vrienden hem achter de hoek op.

Maar toen ze plots hevig geroep hoorden, gingen ze kijken wat er aan de hand was. Ze zagen een man met een zware knuppel op het hoofd van de jongen kloppen. Nog voor de vrienden van het slachtoffer konden ingrijpen, was de dader gevlucht in een auto.

Volgens de ouders van het slachtoffer is het een wonder dat hij nog leeft. De knuppel waarmee de dader het slachtoffer te lijf ging, was voorzien van grote nagels. Vijf nagels bleven in het hoofd van het slachtoffer zitten en moesten in het ziekenhuis verwijderd worden.