Club Brugge verliest bekendste supporter

Ook bij voetbalclub Club Brugge is de verslagenheid groot door het overlijden van Jean-Luc Dehaene. Dehaene was ongetwijfeld de bekendste supporter van Blauw-Zwart die alle thuismatchen vanuit de tribune volgde. Vincent Mannaert reageert op de website: “We verliezen een groot ambassadeur en een trouwe en betrokken supporter.”

General Manager Vincent Mannaert:

"Ik heb Jean-Luc Dehaene beter leren kennen bij mijn komst naar Club. Hij ondersteunde de vernieuwing ten volle en kwam zo vaak hij kon naar de thuiswedstrijden samen met Celie. Voetbal en meer bepaald Club waren voor hem echte passies en hij leefde ontzettend mee."

"Club verliest een groot ambassadeur en een trouwe en betrokken supporter. Ik wens Celie, de kinderen en kleinkinderen en de familie in naam van heel de Blauw-Zwarte familie heel veel sterkte toe."

De Raad van Bestuur, het management en alle medewerkers van Club Brugge bieden de familie Dehaene hun oprechte blijken van deelneming aan, en wensen hen veel sterkte en moed toe tijdens deze moeilijke tijden. De Club-familie zal zondag voor de wedstrijd een passend eerbetoon aan Jean-Luc Dehaene brengen.