'Het Nationale Debat' wordt vervroegd

‘Het Nationale Debat’ tussen N-VA-voorzitter Bart De Wever en PS-voorzitter Paul Magnette wordt vanavond vervroegd uitgezonden op VTM. In plaats van om 22.35 uur kan u vanavond al om 21u50 kijken naar de grote clash tussen de twee grote tenoren aan beide kanten van de taalgrens.

“We vervroegen het debat omdat het zo ongelofelijk hard leeft", zegt moderator Stef Wauters. "We merken dat aan de persbelangstelling. Er komt binnenlandse en ook buitenlandse pers, iedereen wil erbij zijn. Het wordt hét momentum van deze campagne en bovendien een ongelofelijk spannend debat." 

In Het Nationale Debat gaan De Wever en Magnette in de clinch over de grote thema’s van 25 mei: werk, geld, pensioenen, de toekomst van België. In het debat zullen de grote tegenstellingen tussen Vlaanderen en Wallonië, tussen links en rechts uitgesproken worden. Hoe wil Bart De Wever ons land en ons leven veranderen? En wat denkt Paul Magnette daarover?

Vanavond om 21.50 uur: ‘Het Nationale Debat’ met Stef Wauters en Laurent Haulotte bij VTM. Telefacts verschuift naar 23.10 uur. Geen televisie in de buurt? Volg het dan via de livestream van VTM NIEUWS.