Week 2 #DEBELOFTEN: Felix De Clerck

In zijn videodagboek van deze week laat Felix De Clerck (CD&V) in primeur zijn verkiezingsaffiches zien. Hij heeft er twee, zo blijkt: een gewone en een getekende, waarop hij een pet draagt. “Zo kennen mensen me het best en je moet jezelf blijven, ook in de campagne”, zegt hij. De Clercks verkiezingsslogan is trouwens ‘Politiek is een kunst’. In dit dagboek legt hij uit waarom hij voor die slogan gekozen heeft.

De moeder van Felix De Clerck was overigens niet te spreken over zijn vorige videodagboek, vooral omdat hij toen zulke wallen had. Hij vertelt dat hij deze week zijn best heeft gedaan om er frisser uit te zien. Daarom stuurde hij zijn videodagboek al vrijdag naar onze redactie, omdat hij weer een zwaar weekend voor de boeg had.

Felix De Clerck is een van de zeven beloftevolle politici die zeven weken lang aftellen naar de verkiezingen van 25 mei. Op vtmnieuws.be houden ze al die tijd een videodagboek bij over hun eerste grote nationale verkiezingscampagne. Het zijn De Beloften van de Wetstraat.