sp.a zet kabouter in tegen 'panda bart'

Het steekspel over het pandaoptreden van Bart De Wever is begonnen. Sp.a heeft een foto op Twitter gezet waarin ze met de nodige humor terugblikken op de tussenkomst van De Wever tijdens de Nacht van de Televisiesterren. Op de foto is de befaamde rode kabouter (herinner u de kabouteroorlog) te zien, die oog in oog staat met een panda. In de begeleidende zin verwijzen ze ook nog eens fijntjes naar de afwezigheid van De Wever tijdens het debat aan de KU Leuven vorige week: “Bart is bijna klaar voor de moeilijke debatten”.

 

Daarmee is het de tweede keer dat sp.a een sneer verkoopt aan 'Panda De Wever'. Eerder vandaag had voorzitter Bruno Tobback al gereageerd in De Standaard: "Als De Wever denkt dat hij als panda meer stemmen kan halen dan in een gewoon kostuum, moet hij dat zelf weten. Maar excuses zoeken om niet aan debatten deel te nemen en wel tijd vinden de clown uit te hangen, is lachen met de kiezer", klonk het sterk.

De Wever zelf bijt van zich af: "Ik kan niet weerstaan aan een goede mop", verklaart hij zijn optreden in Het Nieuwsblad. En over Tobback had hij nog dit te zeggen: "Die man is zo verzuurd dat hij zich beter een lidkaart van Vlaams Belang aanschaft."

Bekijk hier nog eens de beelden van 'Panda De Wever':