E34 hele nacht dicht door lading kebab

De E34 is maandagochtend opnieuw vrijgemaakt ter hoogte van Ranst, zo meldt het Vlaams Verkeerscentrum. De snelweg was zondagavond in beide richtingen volledig versperd geraakt na een ongeval met een vrachtwagen.

Zondagavond was de vrachtwagen omstreeks 23u15 door de middenberm gegaan in een werfzone in Ranst. Het voertuig kwam op zijn zij terecht en verloor bovendien een groot deel van zijn lading. De snelweg raakte daardoor in beide richtingen volledig versperd en het verkeer moest worden omgeleid.

Uiteindelijk heeft het zowat vijf uur geduurd voordat de snelweg weer in beide richtingen kon worden vrijgemaakt. Rond 4u05 kon het verkeer richting Antwerpen opnieuw van de snelweg gebruik maken, zo klinkt het maandagmorgen bij het Vlaams Verkeerscentrum. Sinds 4u20 is ook richting Turnhout de rijweg weer helemaal vrijgemaakt.

Het verkeersongeval heeft slechts voor beperkte verkeershinder gezorgd, zo meldt het Verkeerscentrum nog. Het is al het vijfde zwaar ongeval dat plaatsvindt aan de werken op de E34.