Man en dochter (4) vermist in Luik

Een man van 55 en zijn dochtertje van 4 (foto) uit Baelen, in de provincie Luik, zijn vermist en worden actief opgespoord door de federale politie. Op vraag van de procureur des konings van Verviers is in samenwerking met Child Focus een opsporingsbericht verspreid.

Het gaat om Roger Lennertz en zijn dochter Caroline. Donderdagochtend rond 7 uur zijn ze voor het laatst gezien toen ze de woning van een vriend in Sclessin verlieten. Ook de wagen van Lennertz, een donkerblauwe Peugeot 208 met nummerplaat 1-BAQ-118, is spoorloos.

Roger Lennertz is 1.80 meter lang, normaal gebouwd en heeft grijswit haar. Hij heeft recent letsel aan het voorhoofd. Op het moment van de verdwijning droeg hij een blauwe jeansbroek, een trui met V-hals in oranje en rood. Caroline Lennertz is 1.18 meter en weegt 22 kg. Ze droeg een roze jurk van het merk Esprit en een jas met roze en paarse ruiten.

Als u meer informatie heeft, kan u contact opnemen met de speurders via het gratis nummer 0800/30.300 of met Child Focus via het nummer 116.000.