Lichaam Aurore lag in auto verdachte

De vermiste vrouw Aurore Ruyffelaere is maandagavond vermoord teruggevonden. Dat zegt het parket van Gent. Aurore Ruyffelaere uit De Pinte was sinds zaterdagochtend vermist na een bezoek aan de Gentse Feesten.

De politie vond haar terug in de auto van de verdachte, die geparkeerd stond in de garage van een flatgebouw in Sint-Denijs-Westrem, nabij het Maaltebruggepark. Het gaat om een man van 29, hij wordt momenteel ondervraagd. Meer details wil het parket nog niet geven, vandaag tegen de middag is er een persconferentie.

Aurore is de dochter van Claire Tillekaerts, gedelegeerd bestuurder van het Vlaams Agentschap voor Internationaal Ondernemen. Vrijdagavond liet ze haar grijze Volkswagen Polo achter op een parking aan het Maaltebruggepark in Sint-Denijs-Westrem. Van daar nam ze de tram naar het centrum. Aangezien ze zaterdagochtend naar een begrafenis moest, nam ze om 3u30 afscheid van haar vrienden. Vermoedelijk nam ze dan de tram terug naar haar auto. Sindsdien ontbrak elk spoor. Toen Aurore niet op de begrafenis verscheen, verwittigde haar vader de politie.