Vrouw (29) vermist na Gentse Feesten

De 29-jarige Aurore Ruyffelaere uit De Pinte is sinds zaterdagochtend vermist na een bezoek aan de Gentse Feesten. Aurore is de dochter van Claire Tillekaerts, gedelegeerd bestuurder van het Vlaams Agentschap voor Interna¬tionaal Ondernemen. Het Gentse parket spreekt van een onrustwekkende verdwijning.

Vrijdagavond liet Aurora haar grijze Volkswagen Polo achter op een parking aan het Maaltebruggepark in Sint-Denijs-Westrem. Vandaar nam ze de tram naar het centrum. Aangezien ze zaterdagochtend naar een begrafenis moest, nam ze om 3u30 afscheid van haar vrienden. Vermoedelijk nam ze dan de tram terug naar haar auto. Sindsdien ontbreekt elk spoor.

Toen Aurore niet op de begrafenis verscheen, verwittigde haar vader de politie. Het Gentse parket, de lokale recherche en de cel Vermiste Personen startten afgelopen weekend al een onderzoek, voorlopig zonder resultaat.

Heel wat bekende politici scharen zich achter de zoektocht. Fientje Moerman tweette bijvoorbeeld dat Aurore de dochter is van haar beste vriendin.