UDPATE: E34 dicht tot morgenvroeg

De E34 blijft zeker tot morgenvroeg afgesloten in beide richtingen. Een vrachtwagen die volgeladen was met gasflessen belandde er gisterennamiddag tegen de middenberm. De burgemeester van Beveren vraagt aan de automobilisten die in de buurt moeten zijn, om hun verplaatsing uit te stellen.

Het ongeval gebeurde rond 13u op de expresweg Antwerpen-Zelzate, ter hoogte van Vrasene. Een vrachtwagen volgeladen met gasflessen belandde tegen de middenberm. Verschillende gasflessen ontploften, waarop de vrachtwagen vuur vatte. De bestuurder was op slag dood.

Enkele gasflessen belandden op de rijbaan. Die flessen is de brandweer nog steeds aan het blussen, omdat ze dreigen te ontploffen. Pas als dat gebeurd is, kan het wegdek worden hersteld. Door het ongeval is dat zwaar beschadigd. Er zijn putten van meer dan een halve meter diep en ook enkele stroomkabels voor verlichtingspalen zijn beschadigd.

De E34 blijft nog tot morgenvroeg afgesloten tussen Vrasene en Stekene, en dat in beide richtingen. Ook de secundaire wegen vlakbij de expresweg blijven dicht.