Ouders vermoorde baby's getuigen

Op dag 12 van het proces De Gelder krijgt de familie van de overleden slachtoffers uit Fabeltjesland het woord. Het gaat onder meer om de ouders van baby Corneel en Leon en om de zoon van kinderverzorgster Marita Blindeman. U kan het minuut per minuut volgen via onze liveblog. Die start om 9u.

Gisteren getuigden de familie en partners van de kinderverzorgsters. En vandaag belooft opnieuw een zeer emotionele dag te worden, want het is de beurt aan de familie van de drie overleden slachtoffers van Fabeltjesland.

Kim De Gelder sloeg op 23 januari 2009 toe in kinderdagverblijf Fabeltjesland, in Dendermonde. Hij doodde er 3 mensen. Marita Blindeman, een kinderverzorgster van 54, was zijn eerste slachtoffer. Haar zoon komt vandaag als eerste getuigen. Later volgt nog de partner, een vriendin en de familie van Marita.

Daarna is het de beurt aan de ouders van baby Leon. In de namiddag komen dan de ouders van baby Corneel aan het woord. U kan alle getuigenissen minuut per minuut volgen via onze liveblog.