Kickbokser Marc toch in België verdwenen?

Het is nu al achttien dagen geleden dat kickbokser Marc De Bonte spoorloos verdween na een etentje. Zijn ouders, vriendin, familie en vrienden zijn radeloos. Zij geloven dat er kwaad opzet mee gemoeid is. Het parket van Turnhout lanceert in het VTM NIEUWS-programma FAROEK een oproep tot getuigen, want mogelijk is de kickbokser toch niet in het Nederlandse Best verdwenen.

Marc De Bonte verdween in de nacht van 4 op 5 november. Hij was die avond iets gaan eten met de mensen van zijn sportclub. Nadien is hij wellicht nog naar Turnhout gereden. Zijn auto werd een dag na zijn verdwijning teruggevonden in Best, de Nederlandse gemeente waar hij samen met zijn vriendin woont. Maar de Belgische politie is niet zeker dat hij zijn wagen daar zelf heeft gezet. Mogelijk is Marc die nacht helemaal niet meer in Best geweest.

Het parket van Turnhout lanceert daarom in FAROEK een oproep tot getuigen in België. Wie heeft de wagen van Marc die nacht in of rond Turnhout gezien? En wie reed met die wagen? Marc zelf of iemand anders? “We zijn op zoek naar getuigen die het voertuig hebben zien vertrekken vanuit Turnhout richting de E34. Of mensen die hem later hebben gezien op de weg van Turnhout naar Best, of in Best zelf. We zouden graag vernemen of hij zelf in zijn voertuig zat of hij in gezelschap was van andere personen. Het gaat om een zwarte Renault Clio met nummerplaat 1-ANL-604.”

Als u iets meer weet over de verdwijning van Marc De Bonte kan u altijd contact opnemen met de politie via het gratis nummer 0800 30 300.

De volledige aflevering van FAROEK ziet u vanavond om 22.30 uur bij VTM.

Bekijk ook: