Klant filmt muizen in koelkast Albert Heijn

Een winkel van Albert Heijn in de Antwerpse wijk Kiel heeft dit weekend enkele ongewenste bezoekers over de vloer gekregen. Een klant trof twee spelende muizen aan in de koelkasten met yoghurt en maakte er een video van. Albert Heijn erkent het probleem en zegt aan VTM NIEUWS dat het de nodige maatregelen heeft genomen.

Op beelden is te zien hoe twee muizen tussen enkele potten yoghurt kruipen en onder de koelkastdeur proberen door te glippen. De klant die het tafereel filmde, postte de video meteen op Facebook.

“Wij hebben dit weekend inderdaad problemen met muizen gehad. In totaal gaat het om vier muizen", zegt Sally Herygers, woordvoerder van Albert Heijn. Alles werd grondig gereinigd en op de plaatsen waar er sporen van de muizen zijn gevonden, zijn de producten weggehaald. Er zijn ook extra muizenvallen gelegd.” Albert Heijn benadrukt nog dat er standaard elke week een kwaliteitscontrole gebeurt in de winkels "want als je met eten werkt, kan dat altijd voorvallen".

Klanten die een klacht hebben over het product dat ze kochten, kunnen het terug naar de winkel brengen en worden volledig vergoed.