Wie kent Peugeot die man met opzet aanreed?

De politie is op zoek naar de bestuurder van een grijze Peugeot 206 die afgelopen woensdag in de buurt van Geldenaken met opzet een man aangereden heeft. In een opsporingsbericht wordt het incident zelfs een poging tot moord genoemd.

Woensdag reden twee auto's op de Chaussee de Charleroi (N29) van de autosnelweg E411 ter hoogte van de afrit Thorembais-Saint-Trond in de richting van Geldenaken. Het agressief gedrag van één van de bestuurders veroorzaakte een conflict tussen de twee. De passagier van het ene voertuig is uitgestapt om met de andere bestuurder te discussiëren. Daarop is de bestuurder opzettelijk ingereden op de man.

Bestuurder gevlucht
Het slachtoffer viel voor de auto en is daarna overreden. De bestuurder is dan gevlucht in de richting van Incourt. Het slachtoffer is in kritieke toestand naar het ziekenhuis gebracht. 

Het voertuig van de verdachte bestuurder is een Peugeot 206 van grijze kleur, ingeschreven in België. Hij heeft beschadigingen in het midden van de voorbumper en heeft een ingeslagen of beschadigde voorruit.

Wie informatie heeft, kan de politie bellen op het nummer 0800 30 300 of e-mailen