Vrienden vermiste Didier starten flyeractie

Didier Bartholomeus, de twintiger die afgelopen weekend in Antwerpen verdween, is nog altijd onvindbaar. De jongeman van 25 verdween afgelopen zaterdagnacht na z'n eigen verjaardagsfeestje in discotheek The Villa in Antwerpen. Zijn vrienden en vriendinnen helpen nu de politie met een flyeractie en hopen dat zo Didier terugvinden.

Parket en politie zijn een onderzoek gestart, maar of er al een spoor is van de man is nog onduidelijk. "Zowel parket, gerecht als politie laten het achterste van hun tong niet zien", zegt VTM NIEUWS-journalist Nathalie Dyck. "Ze bevestigen wel dat ze de voorbij dagen wel enkele personen hebben verhoord die die nacht ook in de The Villa waren."

De speurders proberen nu de laatste uren van Didier in de Antwerpse discotheek te reconstrueren. Ook alle bewakingsbeelden van in de omgeving zijn opgevraagd en worden momenteel bestudeerd.

Getuigen
Wie zaterdagnacht in Antwerpen was rond 5.00 uur 's ochtends en iets gezien heeft, kan contact opnemen met de politie via 0800/30 300.