Stond u stil op E40 na dit vluchtmisdrijf?

Als u vanochtend in de file stond op de E40 naar Brussel, dan komt dat wellicht door een vluchtmisdrijf in Groot-Bijgaarden. "Wat een citytrip in Berlijn moest worden, is nu een verblijf in het ziekenhuis geworden", zegt Leslynn Mergan, één van de slachtoffers van het ongeval op Facebook. Haar vriend komt ervanaf met lichte verwondingen, en ook met de baby in haar buik gaat gelukkig alles goed. 

Mergan en haar kersverse echtgenoot Jasper Van Remoortere waren vanochtend op weg naar de luchthaven voor een romantische trip naar Berlijn. In Groot-Bijgaarden reed een zwarte bestelwagen hen langs achteren aan. "Onze auto werd in de vangrail geslingerd, waarna we teruggekatapulteerd werden", zegt Jasper aan VTM NIEUWS. "Toen een andere auto stopte, reed de auto die ons aanreed door."

Beide slachtoffers werden naar het ziekenhuis gebracht en onderzocht. Jasper heeft last aan de schouder en een ontwrichte duim. Leslynn is ook zwanger, maar met de baby in haar buik gaat alles goed. Ze komen er dus relatief goed vanaf. 

Dader vinden
De camerabeelden van de autosnelweg zullen nu bestudeerd worden, maar de slachtoffers doen op Facebook ook zelf een oproep om de dader te vinden. "RIP autootje. We vinden je wel! Als iemand iets gezien of gehoord heeft...", staat er op Facebook te lezen.