Meisje (14) ontsnapt uit busje ontvoerder

Een 14-jarig meisje werd gisteren ontvoerd in Willebroek, maar kon ontkomen. Ze kreeg een zak over het hoofd en werd een busje ingetrokken. Het meisje slaagde erin om zich te bevrijden door uit het voertuig te springen. De politie en het parket zoeken getuigen. 

Het meisje was op weg van school naar huis en stapte rond 16.40 uur af van de bus aan het August Van Landeghemplein. Ze wandelde verder naar huis langs de Kapellenboslaan, toen ze een donker minibusje opmerkte. Even verderop zou zij een zak over het hoofd gekregen hebben en werd zij in het minibusje getrokken.

Sprong uit bus
Het busje zou vervolgens vertrokken zijn, maar het meisje slaagde erin om zich te bevrijden. Het meisje kon uit het voertuig springen aan de Boomsesteenweg ter hoogte van het kruispunt met de Hoeikensstraat. Vandaar is zij te voet terug naar huis gewandeld, waar haar ouders de politie hebben gecontacteerd.

Oproep
Politie en parket zijn op zoek naar getuigen: mensen die iets van de feiten hebben gezien of die het donker minibusje hebben opgemerkt in de Kapellenboslaan. Ook op de plaats waar het slachtoffer uit het voertuig is kunnen springen aan de Boomsesteenweg zouden er op dat ogenblik nog andere voertuigen aanwezig geweest zijn.

Heb je zelf iets gezien of gehoord? Alle informatie die nuttig kan zijn voor het onderzoek is welkom bij de politie van Mechelen-Willebroek op het nummer 015/464.464.