Stijn uit 'Blind Getrouwd' beboet

Een deelnemer van het VTM-programma 'Blind getrouwd' heeft een boete van 300 euro gekregen omdat hij een slagboom aan een parking vernielde.

Op 22 augustus vorig jaar reed Stijn net na middernacht twee keer tegen de slagboom van een parking. De slagboom kwam op de grond terecht, waarna hij er met zijn voertuig over reed. "Zijn beweegredenen zijn voor mij een raadsel, want hij had zijn ticket net daarvoor nog gevalideerd", zei de openbare aanklager.

Tot tweemaal toe werd een minnelijke schikking voorgesteld. "Die is helaas niet correct afgehandeld. Wellicht wegens administratieve problemen. Ondertussen is de schade wel terugbetaald aan het parkeerbedrijf", lichtte advocaat Thomas Vandemeulebroucke toe. 

De advocaat vroeg een opschorting van de straf, maar de strafrechter ging daar niet op in. De wederhelft van Nuria moet nu dus een geldboete van 300 euro betalen.

Blind getrouwd

In het VTM-programma 'Blind Getrouwd' stapten drie koppels in het huwelijksbootje nog voor de partners elkaar ontmoet hadden. Ze kregen elkaar pas te zien op het stadhuis. Dat zoiets kan werken bewezen Stijn en Nuria. Ongeveer een jaar nadat ze elkaar leerden kennen, vormen ze nog steeds een koppel.