Nog twee arrestaties na moord Dadizele

De politie heeft opnieuw twee verdachten opgepakt voor de moord in Dadizele van vorige week. Dat is bevestigd aan VTM NIEUWS. In totaal werden al zeven personen opgepakt, een van hen werd dit weekend opnieuw vrijgelaten.

Een 26-jarige persoon werd zaterdagnacht opgepakt op straat in het West-Vlaamse Moorslede. Over zijn identiteit is niets bekend, maar hij is wel bekend bij het gerecht. Na verhoor door de onderzoeksrechter werd deze persoon aangehouden op verdenking van doodslag. Een andere persoon, die ook in Moorslede woont, werd in zijn woning opgepakt. Het gaat om een 19-jarige man.

In totaal werden nu al zeven verdachten opgepakt voor de moord in Dadizele. De politie pakte kort na de moord twee mensen op. De dagen nadien werden er nog drie personen opgepakt, onder wie twee broers uit Gent en Menen. De 27-jarige persoon uit Gent werd intussen wel weer vrijgelaten door de onderzoeksrechter.

Moord op straat
In de nacht van vorige week maandag op dinsdag werd rond 23.30 uur een 20-jarige man uit Antwerpen vermoord in de Geluwestraat in Dadizele, een deelgemeente van Moorslede. Buurtbewoners hoorden verschillende schoten en zagen daarna een man op straat liggen met een schotwonde in de halsstreek. Hij is ter plaatse gestorven. Het slachtoffer lag op zijn rug naast een auto.

Bekijk ook: