Vrouw vindt dit in kant-en-klare saus

Naomi Bakki uit Borsbeek in Antwerpen zal twee keer nadenken voor ze zich nog een potje kant-en-klare saus uit de supermarkt aanschaft. De vrouw kocht vanmorgen een pot curry van het merk Manna in de Carrefour van Borsbeek, maar zal die wellicht niet snel opnieuw openen.

“Toen ik de pot thuis openmaakte, had ik meteen door dat er iets niet klopte. De saus had een erg vieze geur. Pas daarna zag ik dat er ook 'iets' in dreef.” Wat er in de pot zit, is nog niet duidelijk. Naomi gaat maandag hoe dan ook terug naar de winkel en zal contact opnemen met Manna. 

Carrefour reageert
Baptiste van Outryve, woordvoerder van Carrefour raadt de vrouw aan om het product terug te brengen naar een Carrefour winkel. "De oorzaak kan aan verschillende dingen liggen, zo kan er iets misgelopen zijn tijdens het productieproces, het transport, of kan er een probleem zijn opgedoken met machines."

Volgens van Outryve is het nog voorbarig om hier al een uitspraak over te doen. "Eens de vrouw het product terug heeft gebracht naar de winkel zal er zich een kwaliteitscontrole plaatsvinden door een externe partij."