Vandaal vernielt spullen Moeders voor Moeders

Een man heeft bij Moeders voor Moeders in Antwerpen grote schade aangericht. Hij brak binnen in het magazijn en spoot een brandblusapparaat leeg. De opgeslagen spullen, zoals babykleren en kinderwagens, zijn daardoor vernield. Die waren bedoeld voor jonge mama's die het financieel moeilijk hebben. Op de bewakingsbeelden is te zien hoe de man de deur van het magazijn openbreekt.

Al voor de vijfde keer in een jaar tijd is er ingebroken in de opslagplaats van Moeders voor Moeders, maar opvallend is dat er dit keer niets gestolen is. Op bewakingsbeelden is te zien hoe een man de deur naar het magazijn openbreekt en na een uur weer buiten komt met lege handen. Het brandblusapparaat is helemaal leeggespoten.

Het onderzoekt loopt nog zegt de politie, maar intussen zitten ze bij Moeders voor Moeders met de handen in het haar, want de verzekering komt niet tussen omdat er niets gestolen is.

Hele voorraad verloren
Voor Moeders voor Moeders, de organisatie die jonge mama's helpt die het financieel moeilijk hebben, zijn de inbraken niets nieuws, maar dit hadden ze nog nooit eerder meegemaakt. De hele voorraad in het magazijn van de Antwerpse vzw is bedekt met een laag chemisch wit poeder.