Dossier Festivals

DJ's bouwen feestje in luchthaven

Brussels Airport rolt vandaag en morgen de paarse loper uit voor de 10.000 festivalgangers van Tomorrowland die na drie dagen feest vieren op de luchthaven huiswaarts keren. Op de plaza voor Pier A ontvangt een live DJ alle Tomorrowlanders en andere passagiers voor een lounge afterparty in het kenmerkende feeërieke decor van het wereldbefaamde festival.

Zo'n 19.000 festivalgangers tekenden in op het Global Journey-programma en kwamen naar Tomorrowland met het vliegtuig, een internationale trein of bus. Iets meer dan 10.000 onder hen kwamen via de luchthaven van Zaventem en zullen de komende dagen ook via Zaventem naar huis terugkeren. Om nog even in Tomorrowlandsfeer te kunnen blijven, trakteert Brussels Airport hen op een afterparty die de magie van het festival een dagje langer laat duren. Een paarse loper op de luchthaven en Tomorrowland-hostessen brengen passagiers van Connector naar de plaza voor Pier A waar een live DJ hen opwacht in een betoverende tuin met grote vlinderboom.

Feest voor iedereen
In enkele restaurants op de luchthaven kunnen passagiers een Tomorrowland-menu bestellen. Het feest is er niet enkel voor festivalgangers maar alle passagiers die door Pier A lopen kunnen meegenieten en krijgen zo een unieke kans om de mystieke sfeer van het festival even te beleven.