Goudengids.be krijgt nieuw jasje

FCR Media Belgium neemt de activiteiten van Truvo Belgium, het moederbedrijf van goudengids.be, Blue Bees Agency en Blue Bees Dialog, over. De curatoren en de rechtbank hebben het bod aanvaard, luidt het in een persbericht van het bedrijf. Door de overname worden 310 van de 530 banen gered. De werknemers worden aan dezelfde arbeidsvoorwaarden tewerkgesteld op de sites in Berchem en Anderlecht.

FCR Media Belgium is gespecialiseerd in digitale marketing. Het maakt deel uit van de groep FCR Media die actief is in meer dan 11 landen.

Transformatie goudengids.be
Bij de overname is een strategisch meerjarenplan opgemaakt, "waarbij de nodige expertise en financiële middelen ter beschikking worden gesteld om de laatste stap in de digitale transformatie van goudengids.be te verzekeren", luidt het.

De klanten zouden van de overname niets mogen merken. "Hun huidige programma's en campagnes lopen gewoon verder. FCR Media Belgium biedt dezelfde producten en diensten tegen dezelfde prijzen en garantievoorwaarden aan." De klantendienst van goudengids.be wordt vanaf volgende dinsdag weer bediend.