Doodrijder Oostende geeft zich aan

De man die gisteravond in Oostende een dodelijk ongeval met vluchtmisdrijf veroorzaakte, heeft zich vanmorgen gemeld bij de Oostendse politie. Dat is bevestigd aan VTM NIEUWS. Rond 22.30 uur reed de 41-jarige chauffeur een vrouw van 49 jaar aan. Ze werd gereanimeerd maar overleed aan haar verwondingen.

Vanochtend zag de man dat er schade aan zijn wagen was en is dan teruggekeerd naar de plaats van het ongeval, een tramhalte in Raversijde/Oostende. De politie was nog steeds aanwezig, waarop de man besliste zich aan te geven. Hij werd aangehouden, maar is na verhoor weer vrijgelaten. Het parket wou geen verdere uitleg geven over de inhoud van het verhoor. Zijn rijbewijs werd wel ingetrokken voor 15 dagen.

De omstandigheden van het ongeval zijn nog niet duidelijk, maar er is een verkeersdeskundige aangesteld en het onderzoek loopt nog. Of de man te veel gedronken had, is evenwel nog niet duidelijk. Vandaag wordt nog een autopsie uitgevoerd op het lichaam van het slachtoffer. Naast de man van het slachtoffer was er ook nog een andere getuige