Val van vier meter: jongetje (2) kritiek

In het shoppingcenter van Gent-Zuid is een jongetje van twee vanmorgen van de eerste verdieping gevallen. De jongen glipte tussen twee glazen wanden van de balustrade en kwam vier meter lager op zijn hoofdje neer. De hulpdiensten waren snel ter plaatse en de jongen werd overgebracht naar het Universitair Ziekenhuis van Gent. Hij verkeert nog steeds in levensgevaar.

Omstreeks 10 uur zag een jobstudente, die aan de slag was bij een winkel van Kruidvat, het kindje naar beneden vallen en op zijn hoofd terecht komen. Het jongetje was samen met zijn vader op de eerste verdieping, toen hij plotseling wegkroop. Zijn vader probeerde het kind nog te grijpen, maar hij was te laat.

Levensgevaar
Het beheer van het shoppingcenter en de hulpdiensten werden onmiddellijk verwittigd. De jongen kreeg de eerste hulp toegediend in de winkel van Kruidvat, waarna hij door de hulpdiensten werd overgebracht naar het UZ in Gent. De jongen verkeert nog steeds in levensgevaar, vertelt de woordvoerder van Politie Gent. Er is zeker geen kwaad opzet in het spel.