Michel in Knokke nog op bewakingsbeelden gezien

Er is een opsporingsbericht verspreid voor Michel Van den Brande, bekend van het televisieprogramma ‘The Sky is the Limit', nadat een verontruste neef alarm sloeg. De man is sinds gisteren vermist, en werd door de politie het laatst gezien op bewakingsbeelden in Knokke, die dateren van woensdagochtend.

Het parket zegt aan VTM NIEUWS dat het geen enkele piste wil uitsluiten: een adempauze nemen, ontvoering, zelfdoding, ... Van den Brande verliet gisteren zijn woning in Blankenberge, rond elf uur werd hij nog gezien in Knokke, op bewakingsbeelden. Hij reed op dat moment met zijn zwarte BMW, met nummerplaat 1-AFX-914. Het was zijn neef die zicht zorgen maakte om zijn oom en de woensdagavond naar de politie van Blankenberge stapte om aangifte te doen.

Als je meer informatie hebt, kan je contact opnemen met de politie op het nummer 0800 30 300, of via mailopsporingen@police.belgium.eu.

Michel Van den Brande raakte bekend bij het brede publiek omdat hij gevolgd wordt in het programma ‘The Sky is the Limit’ op Vier.