Accent-kantoor in Luik aangevallen

Een kantoor van uitzendbureau Accent Jobs in Luik is slachtoffer geworden van vandalen. Dat wordt bevestigd door een woordvoerster van het bedrijf.

Het kantoor in Luik aan de Boulevard de la Sauvenière werd in de nacht van woensdag op donderdag door vandalen aangepakt. Een glazen deur werd ingeslagen en het kantoor werd besmeurd met graffiti. Er werd geschreven 'Garde ton iPhone'. 

"We betreuren dit voorval ten zeerste. De veiligheid van onze medewerkers en klanten primeert te allen tijde. We doen er dan ook alles aan om deze steeds te verzekeren en stellen alles in het werk om het desbetreffende kantoor zo snel mogelijk terug in orde te brengen", aldus de reactie van het bedrijf.

Accent Jobs kwam deze week onder vuur te liggen omdat het elke werknemer een smartphone en een extra vakantiedag wilde geven als niemand zich kandidaat zou stellen voor de sociale verkiezingen van mei. De vakbonden reageerden woedend en minister van Werk Kris Peeters (CD&V) stuurde de sociale inspectie naar het bedrijf.