Zware hinder op E17 door ongevallen

Op de E17 richting Antwerpen is de verkeershinder nog steeds groot. Na twee ongevallen deze ochtend, is de snelweg nu afgesloten aan Lokeren, om de verloren lading van een vrachtwagen te takelen.

Deze ochtend gebeurde er eerst een dodelijk ongeval op de E17 in de richting van Antwerpen ter hoogte van Beervelde. Een vrachtwagenchauffeur werd onwel en botste tegen de middenberm. Toen de lange files eindelijk een beetje begonnen op te lossen, gebeurde een tweede ongeval ter hoogte van Lokeren. Een vrachtwagen geraakte op zijn kant en verloor een lading diepvriesvoeding. Daardoor moesten chauffeurs van Gent naar Antwerpen uren in de file staan.

Dat ongeval is nog steeds niet afgehandeld. Momenteel is de E17 zelfs afgesloten ter hoogte van Lokeren zodat de vrachtwagen getakeld kan worden. Autobestuurders moeten de snelweg verlaten en omrijden.

Kippenvlees
Ook op de E313 was er deze ochtend veel hinder. Daar verloor ter hoogte van Geel-Oost een vrachtwagen zijn lading kippenvlees. Het wegdek werd intussen gereinigd maar er staat nog een lange file van 1.5u.