Charles Michel papa van Jeanne

Premier Charles Michel is vader geworden van Jeanne. Zijn vriendin Amélie Derbaudrenghien is vandaag bevallen. De premier verklapte eerder op het podium van de Gouden Schoen nog dat het een meisje zou zijn. Michel en zijn hoogzwangere vriendin wilden het evenement niet missen, ook al was de bevalling voor elk moment.

Het was niemand minder dan de Amerikaanse president Barack Obama en zijn vrouw Michelle die enkele maanden geleden de zwangerschap opmerkten, toen Michel en Amélie er op bezoek waren in New York. “Het lijkt of we hier met vijf zijn”, knipoogde Obama. Hij kreeg een bevestigend antwoord: Amélie was toen vijf maanden ver.

Tweede keer papa
Charles Michel en Amélie Derbaudrenghien kenden eind 2014 een zware tegenslag toen ze hun ongeboren kindje verloren. “Er zijn moeilijke momenten geweest, voor mijn echtgenote en voor mijzelf”, zei Michel later over die periode. Voor Michel wordt het de tweede keer dat hij vader wordt. Hij heeft al een 11-jarige zoon, Maximilien, uit een vorig huwelijk. Michel en Derbaudrenghien zijn al zeven jaar een koppel.

Notre petite Jeanne s'est décidée à pointer le bout de son nez cet après-midi. Elle se porte à merveille ainsi qu'Amé...

Geplaatst door Charles Michel op donderdag 21 januari 2016

Bekijk ook: