Moeder doodgestoken in Brussel

In de Brusselse Kazernestraat is vanochtend een 37-jarige moeder van 3 kinderen om het leven gebracht. De vrouw kreeg verschillende messteken en bezweek aan haar verwondingen. Dat meldt het Brusselse parket. De verdachte van de feiten was de hele dag op de loop, maar is zich deze avond komen aangeven. Het gaat om de vader van de kinderen.

"Even voor 9 uur deze ochtend werden de hulpdiensten verwittigd voor een steekincident dat zich zou hebben voorgedaan in de Kazernestraat in Brussel", zegt parketwoordvoerster Ine Van Wymersch. "Ter plaatse troffen de hulpdiensten een zwaargewonde vrouw aan, die verschillende steekwonden had en veel bloed verloor. De vrouw, geboren in 1978, is ter plaatse bezweken aan haar verwondingen”

“In de woning trof de politie eveneens drie kinderen aan, twee tieners en een peuter. De twee tieners worden op dit moment verhoord en uit dit verhoor zal moeten blijken in welke mate zij getuigen waren van de feiten. De verdachte, de vader van het gezin was voortvluchtig, maar heeft zich in de loop van de avond aangegeven bij de politie."

Het Brusselse parket heeft een wetsdokter aangesteld en het labo van de federale politie ter plaatse gevraagd. Op het middaguur werd ook een onderzoeksrechter gevorderd voor doodslag. Voorlopig geeft het parket geen verdere informatie.