Wie is deze aanrander uit Brussel?

De federale politie heeft bewakingsbeelden verspreid van een jongeman die in februari in Brussel een meisje probeerde aan te randen. De man begon het meisje op de tram te betasten en te kussen en bleef haar nadien ook volgen.

De feiten gebeurden al in de namiddag van 18 februari, maar de politie geeft de beelden nu vrij. Een meisje op tram 92 aan het Stefaniaplein in Elsene werd toen gevolgd door een jongeman die haar aansprak en naast haar ging zitten. Hij drong zich steeds meer en meer op en begon het meisje te kussen en te betasten. Hij nam zelfs foto's van hen twee. Het meisje vroeg verschillende keren om er mee te stoppen maar de man ging gewoon door met zijn ongewenste intimiteiten. Hij zei dat hij haar geen kwaad zou doen.

Wat later dwong hij haar hand in hand te stappen, maar gelukkig kon ze ontsnappen in een Delhaize-supermarkt in het shopping center Fort-Jaco. Daarna kon ze haar haar familie verwittigen. De opdringerige man verliet uiteindelijk alleen de supermarkt.

Donkere jas en pet

De man is rond de 20 jaar en waarschijnlijk van vreemde afkomst. Hij is normaal gebouwd en ongeveer 1m70 lang. Hij sprak Frans en Engels. De man droeg een donkere baseballvest van het merk "Gov Denim New York", een jeansbroek en een pet met de letter "T" in rood en wit.

Hebt u meer informatie over dit feit, gelieve dan contact op te nemen met de politie via het gratis nummer 0800 30 300. U kan ook reageren via email: opsporingen@police.belgium.eu.