Andere lichaamsdelen student gevonden

Het parket van Halle-Vilvoorde heeft maandag in een natuurdomein in Dilbeek in twee reiskoffers de ontbrekende lichaamsdelen ontdekt van de rechtenstudent van wie begin juni in Wemmel de romp in een sporttas werd aangetroffen. De vondst gebeurde op aanwijzingen van de twee verdachten die inmiddels in dit dossier aangehouden werden. Dat meldt het parket.

Het stoffelijke overschot van Xhuliano B., een 22-jarige rechtenstudent van de ULB (Université Libre de Bruxelles), werd op 9 juni ontdekt door arbeiders van de gemeente Jette die in een bos op de grens tussen Jette en Wemmel zwerfvuil aan het opruimen waren. De jongeman kon geïdentificeerd worden aan de hand van een opvallende tatoeage.

Canabishandel

Eind juni werd een jonge twintiger opgepakt en twee weken geleden ook een tweede verdachte, die na de feiten naar Macedonië was gereisd maar zich bij zijn terugkomst in het land bij de politie aangaf. Uit het gerechtelijk onderzoek is inmiddels gebleken dat het drietal betrokken was bij een handel in cannabis.

Appartement Koekelberg

Wat er precies gebeurd is in het weekend van 6 en 7 juni, toen de student voor het laatst een teken van leven gaf, is nog onduidelijk. Het drietal zou minstens een deel van dat weekend samen doorgebracht hebben in een appartement in Koekelberg.  Het parket van Halle-Vilvoorde weigert voorlopig elke verdere commentaar bij de vondst van maandag in Dilbeek.