Vader van 3 kinderen die omkwamen in brand spoorloos

De politie heeft donderdagochtend, op verzoek van onderzoeksrechter Lardinois te Charleroi, een opsporingsbericht verspreid naar Gaëtan Minne, de vader van de drie kinderen die eind juni om het leven kwamen bij een hevige woningbrand in de Henegouwse gemeente Marchienne-au-Pont. Ook de moeder en de grootmoeder van de jongens tussen 2 en 5 jaar bleven in de brand.

Op maandag 22 juni 2015 kwamen twee volwassenen en drie kinderen om bij een hevige woningbrand in de 'Rue de Zone' in Marchienne-au-Pont. De brand ontstond rond 4 uur 'smorgens. Enkel een meisje van 4 overleefde de brand. "Tot op heden kon de vader van de omgekomen kinderen, Gaëtan Minne, nog niet worden verhoord. De speurders vragen dat hij zich wil melden bij de politie. Ook als u deze man nog hebt gezien of weet waar hij verblijft, dan willden de speurders dat graag weten", staat in het opsporingsbericht te lezen.

Gaëtan Minne is 27 jaar oud. Hij rijdt met een zwarte BMW 318, een oud model, met nummerplaat 1-FLX-528. Hij bevindt zich mogelijk aan visvijvers in ons land of in het noorden van Frankrijk. De oproep is in het bijzonder gericht aan vissers die Gaëtan Minne misschien hebben gezien of tegengekomen. Mensen die meer informatie hebben, worden gevraagd te bellen naar het gratis nummer 0800 30300 of te mailen via opsporingen@police.belgium.eu. 

Bekijk ook: