Man ontvoerd en mishandeld in Limburg

In Maasmechelen, in Limburg, is een ernstig geval van mishandeling aan het licht gekomen. Een dertiger is er uit zijn huis gesleurd en urenlang opgesloten in een hondenhok. Hij werd vernederd en zwaar toegetakeld. De politie heeft drie verdachten kunnen oppakken. Dat schrijft Het Laatste Nieuws.

De feiten speelden zich af op zondag 14 juni. Nadat het slachtoffer uit zijn huis is gesleurd, wordt hij een auto weggebracht naar het huis van een van de drie verdachten. Die willen de man een lesje leren, omdat ze denken dat hij iets van hen heeft gestolen.

Het drietal, tussen de 23 en 41 jaar oud, sluit de man op in een hondenhok, waar ze hem verplichten om te blaffen. Daarna beginnen ze hem te slagen, tot hij het bewustzijn verliest. Als de man weer bijkomt, wordt hij opnieuw toegetakeld. Een van de mannen duwt hem ook een geweerloop in zijn mond.

Het slachtoffer is volgens de krant een zeer timide man die nog bij zijn familie woont. Het was zijn vader die erop heeft aangedrongen dat hij een klacht zou indienen bij de politie. Bij huiszoekingen bij de verdachten ontdekte de politie een heel wapenarsenaal, maar ook een cannabisplantage. Dinsdag verschijnen ze voor de raadkamer.