27-jarige Jelle uit Roeselare vermist

De politie is op zoek naar de 27-jarige Jelle Vandemaele uit Roeselare. De man is sinds donderdag vermist. Hij werd rond 23u30 afgezet voor de deur van zijn verblijfplaats, maar is sindsdien spoorloos. Volgens de politie gaat het om een onrustwekkende verdwijning.

De vader hoopt dat zijn zoon zo snel mogelijk gevonden wordt: "Vrijdag om 16 uur moest hij normaal weer gaan werken in het restaurant waar hij vlakbij woont, maar hij kwam niet opdagen. We zijn naar zijn appartement geweest, en niet veel later hebben we de politie verwittigd. We weten niet wat er gebeurd is. We denken zeker niet aan een wanhoopsdaad, er is niets dat daarop wijst. Jelle heeft zijn bril op zijn appartement gelaten. Dat is wel een probleem, want hij is slechtziend. Ook zijn gsm ligt nog op zijn appartement. Zijn portefeuille heeft hij normaal wel bij zich, maar hij heeft nog geen geld proberen af te halen.”

Jelle is normaal gebouwd en 1m70 lang. Hij heeft donkerbruine ogen en kort donkerbruin haar. Hij heeft zijn bril niet bij. Het is niet geweten welke kledij hij draagt.

Hebt u meer informatie over dit feit, gelieve dan contact op te nemen met de politie via het gratis nummer 0800 30 300. U kan ook reageren via email: opsporingen@police.belgium.eu.