Moeder en 2 kinderen dood na gezinsdrama

In Oudenaarde zijn gisteren de lichamen gevonden van een 33-jarige vrouw, haar 4-jarige dochter en haar 1-jarige zoon. Dat bevestigt het parket van Oost-Vlaanderen, afdeling Oudenaarde.

Het vermoedelijke gezinsdrama gebeurde in de Bijskensstraat in Melden, deelgemeente van Oudenaarde. Volgens verschillende media was de vader en een van de drie kinderen niet thuis op het moment van de feiten. De moeder zou eerst haar twee kinderen en daarna zichzelf om het leven hebben gebracht.

Het parket bevestigt alleen de overlijdens, maar kon nog geen verdere informatie geven. "De precieze omstandigheden van de overlijdens worden nog onderzocht. De exacte doodsoorzaak kan pas na de autopsie, die vermoedelijk vrijdag plaatsvindt, meegegeven worden. De wetsdokter is gisteren nog ter plaatse gekomen met het labo, het afstappingsteam en de onderzoeksrechter", zegt parketwoordvoerster Eva Brantegem. 

Wie met vragen zit over zelfdoding, kan terecht bij de Zelfmoordlijn op het gratis nummer 1813 en op de website www.zelfmoord1813.be.