"Vrienden Cedric geven niet op"

VTM NIEUWS-journalist Rosalie Pieters volgt de zoektocht naar de vermiste Cedric Willemen op de voet. Vandaag werd weer een zoektocht uitgevoerd in Antwerpen waar de jongen afgelopen weekend verdween. Helaas leverde ook deze zoektocht niets op. Wat er nu moet gebeuren is volgens Rosalie Pieters “de grote vraag”. Zijn vrienden blijven zoeken en gaan zelfs dit weekend naar de discotheek waar Cedric laatst gezien werd.

“De voorbije vier dagen zijn hier zoekacties geweest en de speurder zijn nu zo goed als rond”, vertelt Pieters. “Er komen zo goed als geen tips meer binnen en de camerabeelden hebben nog niets opgeleverd”. Het gebrek aan sporen doet steeds meer aan de optie van verdrinking denken. “Dan heb je het scenario van de Schelde en dat is voor de vrienden en familie vreselijk nieuws”, zegt Pieters.

Ze vertelt ook dat Cedrics vrienden de hoop nog niet willen opgeven. “Zijn vrienden gaan vanavond in de discotheek flyers uitdelen”, vertelt ze. Dat doen ze in de hoop dat iemand daar vorige week ook was en meer informatie kan geven. “Ze hopen dit weekend op een doorbraak”, aldus Rosalie Pieters.