Arts verdwijnt na consultatie

De politie is op zoek naar een 40-jarige arts uit Geraardsbergen die sinds woensdag spoorloos is. Volgens het gerecht gaat het om een onrustwekkende verdwijning. De man verdween woensdagavond rond 19 uur, nadat hij zijn laatste patiënt in zijn praktijk behandelde. Sindsdien is er geen spoor meer van de man, zo meldt Het Nieuwsblad.

De 40-jarige arts vertrok na zijn laatste patiënt in zijn witte Audi Q7 vanuit zijn praktijk in de Marktweg in Goeferdingen, een deelgemeente van Geraardsbergen. Volgens zijn vrienden heeft hij zijn mobiele telefoon achtergelaten in zijn kantoor. Het gerecht spreekt van een onrustwekkende verdwijning en is een onderzoek gestart.

Opsporingsbericht van de politie:

Thierry De Craecker is 1m 90 groot en heeft donker kortgeknipt haar.

Op de dag van zijn verdwijning droeg hij een donkerblauwe broek, een wit hemd met kleine bloemenprint, een blauwe gilet met knopen, een geklede jas met knopen, een grijze sjaal en bruine geklede schoenen.

Hij vertrok er met zijn witte Audi Q7 met nummerplaat 1-GFL-219.

Wie hem gezien heeft of weet waar hij verblijft, wordt gevraagd contact op te nemen met de politie via het gratis nummer 0800/ 30.30.0