Vrouw Vlaamse zakenman ontvoerd

Regina Geyskens, de vrouw van ondernemer Chris Wouters uit Averbode, is vorige week door twee onbekenden ontvoerd en een dag later weer vrijgelaten. Na lang speuren heeft het Leuvense gerecht de ontvoerders kunnen arresteren. Over het motief tasten de speurders in het duister. Dat schrijven Het Laatste Nieuws en Het Nieuwsblad.

Het is voorlopig volkomen onduidelijk wat precies gebeurd is vorige week in Averbode. Toen Regina Geyskens dinsdagavond 10 februari na valavond met haar Porsche aankwam aan haar villa langs de Herseltsebaan vlakbij de abdij van Averbode, moet ze zijn overmeesterd en meegesleurd door twee mannen. Niemand merkte iets van de ontvoering, tot de daders een paar uur later contact opnamen met Chris Wouters, de man van Regina Geyskens.

Wat de ontvoerders precies zeiden of vroegen, wil niemand kwijt. Het Leuvense parket wil alleen bevestigen dat er 'eisen' zijn geweest. "Maar daar is de familie nooit op ingegaan", zegt woordvoerder Helene Tops. Of er losgeld is gevraagd, en hoeveel, wil niemand bevestigen.