18-jarige vermist na fuif in Heule

UPDATE: De zoektocht naar de verdwenen Michael Vanassche is voorlopig gestaakt, omdat de stroming in de rivier te sterk is. De scheepvaartpolitie bekijkt momenteel of de brandweer deze namiddag de zoekactie kan hervatten. 

Politie en het parket West-Vlaanderen zijn op zoek naar de 18-jarige Michael Vanassche uit Moorsele. De jonge student verdween in de nacht van vrijdag op zaterdag.

Michael werd voor het laatst gezien vrijdag even voor middernacht op de Bal Spesial-fuif van de Spes Nostra-school in OC De Vonke in Heule. Hij ging even voor middernacht naar buiten omdat hij zich niet zo goed voelde. Michael Vanassche was met zijn vrienden met de fiets naar OC De Vonke gereden vanuit de Wagenbrugstraat in Moorsele. Zijn fiets werd na verdwijning aangetroffen aan het OC.

Michael Vanassche is 1,75 m groot, lichtgebouwd, heeft kort donkerblond haar en blauwgroene ogen. Hij had een lichtblauw hemd, een kostuumvest en een kameelkleurige broek aan. Wie Michael gezien heeft of nuttige informatie heeft, kan terecht bij het algemeen contactnummer (056/23.96.11) van de politiezone Vlas.