Stel uw vragen over de terreurdreiging

Het algemeen dreigingsniveau op 3, het leger dat ingezet wordt op straat, de grootste antiterreuroperatie ooit in ons land, aanslagen in Parijs, … Het roept veel vragen op. Om die vragen te beantwoorden organiseert VTM NIEUWS morgenavond 'Terreur in België: Het Grote Debat'. Zit u na de recente gebeurtenissen in Parijs en ons land met vragen? Laat het ons weten en stel ze hier.

Tijdens een speciale live-uitzending vanuit Antwerpen beantwoordt een panel van experten en beleidsmakers uw vragen. Het panel dat in debat gaat, bestaat onder meer uit gerechtsdeskundige Faroek Özgünes, de Gentse imam en onderzoeker Brahim Laytouss, voormalig agent van de Belgische Staatsveiligheid Henk Lievens, en de Antwerpse burgemeester Bart De Wever. De uitzending wordt in goede banen geleid door VTM NIEUWS-anker Stef Wauters en Telefacts-anker Cathérine Moerkerke..

Zit u met een vraag? Laat het ons weten en stel ze hier. Vergeet zeker niet uw contactgegevens achter te laten, want we selecteren een aantal kijkers om hun vraag live in de studio in Antwerpen te komen stellen. 'Terreur in België: het antwoord op uw vragen', maandag om 22.35 uur bij VTM.

Stel uw vraag hier: