Wie kent deze brutale café-overvallers?

De dienst opsporingen van de federale politie heeft beelden verspreid van een brutale overval in een café in Sint-Joost-ten-Node. De agressieve daders vielen de serveerster in het café aan en gingen ervandoor met de inhoud van de kassa en de handtas van de vrouw. 

Op de bewakingsbeelden die politie en parket verspreiden, is te zien hoe een man, die niet tevreden was omdat hij een grote som geld had verloren in een gokmachine, het café weer binnenkomt met twee kompanen. Ze gaan recht naar de machines om ze te proberen forceren. Wanneer de serveerster tussenbeide komt, wordt ze door één van de daders in het gezicht geslagen. 

De vrouw valt daardoor op de grond en wordt geschopt. De daders stelen de inhoud van de kassa achter de toog en maken ook de handtas van het slachtoffer leeg. Wanneer ze naar buiten gaan, gooit één van hen ook nog een muntstuk naar het slachtoffer. 

De feiten vonden plaats op zaterdag 27 september rond 11.20 uur in een café in de buurt van het station Brussel- Noord. De drie mannen spraken met een accent uit het noorden van Frankrijk.

De politie verspreidde dit opsporingsbericht op haar website. Wie meer informatie heeft kan contact opnemen met de politie via het nummer 0800/30 30 0.