Politie zoekt getuige fataal ongeval Spiere

De federale politie gaat op zoek naar getuigen van het bizarre auto-ongeval in Spiere waar een agent het leven liet.

Op zondag 9 november tussen 18uur15 en 18uur30 reed de agent huiswaarts op de Lefebvrelaan. Ter hoogte van het kruispunt met de Jacquetbosstraat, raakte de man waarschijnlijk de controle over zijn stuur kwijt. Hij reed met zijn Daewoo Kalos tegen enkele paaltjes en kwam iets verder op de weg tot stilstand. Enkele tientallen meters van die auto werd het levensloze licham van het slachtoffer teruggevonden.

Getuigen

De speurders doen een oproep naar getuigen die het verkeersongeval hebben zien gebeuren. Ook vraagt de politie, dat de personen die omstreeks het tijdstip van het verkeersongeval langs die locatie zijn gepasseerd, zich melden. Mogelijks kunnen zij de speurders belangrijke informatie geven.

Vrouw knielde bij slachtoffer

Na het verkeersongeval werd een vrouw gezien, die geknield bij het slachtoffer zat. Zij wilde vermoedelijk hulp bieden maar het slachtoffer was toen al overleden. De speurders hadden graag de identiteit van de vrouw gekend en verzoeken haar zich te melden bij de politie.

Heeft u meer inlichtingen omtrent dit feit, gelieve dan contact op te nemen met de onderzoekers via het gratis nummer: 0800/ 30.30.0 of reageer online. Voor meer informatie, kan u het bericht nog eens nalezen op de website van de federale politie.