Man (22) opgepakt voor geweld in Carré

In Aalst is een 22-jarige man aangehouden die ervan verdacht wordt op 15 september betrokken te zijn geweest bij een incident in dancing Carré in Willebroek waarbij een 20-jarig meisje ernstige verwondingen opliep.

Het slachtoffer werd in onduidelijke omstandigheden met een fles in het aangezicht geslagen en is nu blind aan één oog. De verdachte werd herkend op camerabeelden maar ontkende aanvankelijk zijn betrokkenheid. Nu heeft hij toch gedeeltelijke bekentenissen afgelegd.

Politie en gerecht verspreidden vorige week enkele beelden waarop een man te zien was die haastig de discotheek verliet even na de feiten. Een 22-jarige die zichzelf herkende kwam zich vervolgens bij de politie melden, maar ontkende dat hij er iets mee te maken had.

Dat is nu volgens de Mechelse afdeling van het parket Antwerpen niet langer het geval, maar de verdachte stelt wel dat de feiten zich in andere omstandigheden afspeelden dan tot nu toe werd voorgesteld. Verder onderzoek moet de precieze toedracht aan het licht brengen.

Bekijk de oproep van de politie hier opnieuw: